Ingredients
-
170 gram Zalm uit blik
-
1 koffielepel Kappertjes
-
1 eetlepel Saladekruidengedroogde van Lidl
-
1 eetlepel Mosterd
-
2 eetlepel Fritesaus
-
1/2 theelepel Peper en zout
-
1 stuks Sjalotten
-
1 stuks Gekookt ei
Directions
Een zelfgemaakte salade voor op brood is altijd lekker en je kan er eindeloos mee variëren. Deze zalmsalade is daar een goed voorbeeld van. Hij is heel erg lekker. Gezond, je weet precies wat erin gaat en, ook niet geheel onbelangrijk, heel snel te maken.
Je hebt verschillende soorten zalm uit blik, bezuinig er niet op en neem goede kwaliteit. Je zult het proeven en wat ik zelf heel makkelijk vond, zalm zonder vel en graat. Anders moet je dat er zelf nog uit plukken.
Alle ingrediënten staan in de lijst bovenaan de pagina (klik op + bij mobiele versie) en die doe je gewoon allemaal in de hakmolen voor een heerlijke smeuïge salade, behalve het gekookte ei. Ik vond het lekkerder om die in blokjes te snijden en er na afloop doorheen te scheppen.
Eet smakelijk alvast!
Steps
1
Done
|
ZALMSALADEKijk voor de volledige ingrediëntenlijst bovenaan de pagina (klik op + bij mobiele versie). |