0 0
Zalmsalade voor op brood

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
170 gram Zalm uit blik
1 koffielepel Kappertjes
1 eetlepel Saladekruiden gedroogde van Lidl
1 eetlepel Mosterd
2 eetlepel Fritesaus
1/2 theelepel Peper en zout
1 stuks Sjalotten
1 stuks Gekookt ei

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Zalmsalade voor op brood

Zoek je inspiratie voor op brood dan is deze heerlijke zalmsalade een goed idee!

  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Een zelfgemaakte salade voor op brood is altijd lekker en je kan er eindeloos mee variëren. Deze zalmsalade is daar een goed voorbeeld van. Hij is heel erg lekker. Gezond, je weet precies wat erin gaat en, ook niet geheel onbelangrijk, heel snel te maken. 

Je hebt verschillende soorten zalm uit blik, bezuinig er niet op en neem goede kwaliteit. Je zult het proeven en wat ik zelf heel makkelijk vond, zalm zonder vel en graat. Anders moet je dat er zelf nog uit plukken. 

Alle ingrediënten staan in de lijst bovenaan de pagina (klik op + bij mobiele versie) en die doe je gewoon allemaal in de hakmolen voor een heerlijke smeuïge salade, behalve het gekookte ei. Ik vond het lekkerder om die in blokjes te snijden en er na afloop doorheen te scheppen. 

Eet smakelijk alvast! 

 

zalmsalade 2

 

Steps

1
Done

ZALMSALADE

Kijk voor de volledige ingrediëntenlijst bovenaan de pagina (klik op + bij mobiele versie).
Doe 1 stukje zalm uit blik (John West heeft wilde rode zalm zonder vel en graat, heel makkelijk) in een hakmolen samen met 1 koffielepel kappertjes, 2 eetlepels fritesaus, 1 eetlepel mosterd, 1 eetlepel saladekruiden (Lidl), 1/2 theelepel peper en 1/2 theelepel zout en maal fijn.
Snij 1 hardgekookt ei in blokjes en schep door de zalmsalade.
Eet smakelijk!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Pulled Chicken
next
Teriyaki Kippendijen uit de oven
previous
Pulled Chicken
next
Teriyaki Kippendijen uit de oven

Add Your Comment