0 0
Steak Fajitas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 stuks Middelgrote wraps
300 gram Biefstuk
1 theelepel Peper en zout
1 theelepel Paprikapoeder
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel Cayennepeper
3 stuks Puntpaprika
1 stuks Rode ui
Olijfolie
Creme fraiche
Voor de guacemole
2 stuks Avocado
1 kleine Rode ui
1 teentje Knoflook
Peper en zout
1 stuks Tomaat
2 eetlepels Limoensap
Voor de tomatensalsa
400 gram Gepelde tomaten
1 teentje Knoflook
2 eetlepels Limoensap
1 eetlepel Suiker
1 stuks Rode peper
1 stuks Rode ui

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Steak Fajitas

Steak Fajitas zijn healthy en superlekker!! En weer even wat anders voor op de wrap.

  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

  • Voor de guacemole

  • Voor de tomatensalsa

Directions

Share

Laat je absoluut niet afschrikken door de lange ingrediëntenlijst voor deze steak fajitas want het lijkt alsof je hier heel veel voor nodig hebt maar ik heb de ingrediënten voor de guacemole en tomatensalsa ook helemaal uitgeschreven zodat je precies zit wat je waar voor nodig hebt. 

Heel erg lekker waren ze, de steak fajitas, maar ook healthy! En snel gemaakt. Dat is wat we willen. Alles lekker vers en heel veel groente. Biefstuk is lekker mager en de combinatie met de wraps is super. 

Gewoon weer een healthy maaltijd die je heel makkelijk zelf op tafel kan zetten. De kruiden zijn heel standaard en heb je vast al in je keukenkastje staan. 

Hoe je ze zelf maakt lees je hieronder in de stappen en de ingrediëntenlijst vind je bovenaan. 

De tomatensalsa is iets te veel maar die is ook superlekker bij chips of de volgende dag op een tosti ofzo. Gewoon afgedekt in de koelkast bewaren. 

Eet smakelijk alvast! 

steak fajitas 02

Steps

1
Done

DE BIEFSTUK KRUIDEN

Ingrediëntenlijst bovenaan (druk op + bij mobiele versie)
Meng alle kruiden door elkaar en bedek de biefstuk hiermee. Ik doe dat in een sluitzak, even schudden en dan nog in de koelkast laten liggen.

2
Done

DE GROENTE

Snij de paprika in plakjes en de uien in halve ringen. Verhit olijfolie in de pan en bak hierin de groente al roerend voor een paar minuten op hoog vuur. Zet vervolgens het vuur laag en laat nog langzaam garen.

3
Done

DE GUACEMOLE

Hak de tomaat, rode ui, knoflook fijn in een hakmolen en prak de avocado fijn in een schaaltje. Meng fijngehakte groente erdoorheen en meng als laatst peper en zout en limoensap erdoor.

4
Done

DE TOMATENSALSA

Doe de blik gepelde tomaten, suiker, rode ui, knoflook, rode peper in een hakmolen en maal alles fijn tot een salsa.

5
Done

BIEFSTUK BAKKEN EN WRAPS VULLEN

Verhit olijfolie in de pan en bak hierin de biefstuk om en om bruin en nog een paar minuten rosé. Snij de biefstuk in plakjes.
Verdeel groente over de wraps leg hierop de plakjes steak en verdeel guacemole, tomatensalsa en creme fraiche erover.
SMULLEN MAAR!

Sanne

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Italiaanse kippendijen
next
Pasta Carbonara (zonder room!)
previous
Italiaanse kippendijen
next
Pasta Carbonara (zonder room!)

One Comment Hide Comments

Add Your Comment