0 0
Pasta garnalen met avocadosaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gram Garnalen rauw uit de diepvries
1/2 theelepel Paprikapoeder
1/2 theelepel knoflookpoeder
1/2 theelepel Cayennepeper
1/2 theelepel Gemalen koriander
1/2 theelepel Uienpoeder
1 eetlepel Vissaus
2 stuks Avocado
1 eetlepel Limoensap
2 eetlepels Olijfolie
2 stuks Groene pepers uit pot
1/2 theelepel Zout
1 koffielepel Suiker Een koffielepel is 1 slag groter dan een theelepel
50 ml Room Eventueel kookroom light
8 nestjes Tagliatelle

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Pasta garnalen met avocadosaus

Een snelle gezonde maaltijd, deze pasta met garnalen en romige avocadosaus!

  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Een gezonde snelle maaltijd, deze pasta garnalen met avocadosaus. Het ziet er fancy uit maar het is echt heel makkelijk te maken en heel, heel lekker! Ik had al eens pasta met avocadosaus gemaakt en die in een wrap gepropt bij de lunchwraps deel 3. Dat vonden we zo lekker dat ik dacht die combinatie ga ik ook nog eens maken met pasta. 

Die romige avocadosaus, die echt in een handomdraai te maken is met een hakmolen, en die lekkere pittige gebakken garnalen in combinatie met pasta is gewoon goddelijk.

Een lekkere frisse maaltijd voor de wat warmere dagen die we ons straks hopelijk weer te wachten staan. Plus je staat dus ook niet lang in de keuken en dat is ook wat waard.

Hoe je deze lekkere pasta garnalen en avocadosaus maakt lees je in de stappen hieronder. 

pasta garnalen avocadosaus 2

 

Steps

1
Done

Laat de garnalen ontdooien, pel ze eventueel en dep ze goed droog. Doe in een schaal en voeg hierbij de paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, gemalen koriander, cayennepeper en vissaus en roer goed door. Laat ca. 30 minuten in de marinade staan.

2
Done

Maak de avocadosaus. Verwijder schil van de avocado en doe de stukken avocado in een hakmolen, voeg hierbij de limoensap, zout, een snufje knoflookpoeder, suiker, olijfolie en groene pepers en maal dit fijn. Voeg op het laatst de room bij en maal nog een paar keer fijn met de hakmolen.

3
Done

Kook de tagliatelle zoals op de verpakking staat aangegeven en bak de garnalen op hoog vuur in een grote pan of wok in wat olijfolie. Garnalen hoeven maar een paar minuten te bakken. Zodra ze roze zijn zijn ze gaar, bak ze dan nog even krokant, laat het vuur altijd hoog.
Doe de gekookte pasta in een schaal, leg hier de gebakken garnalen overheen en giet daaroverheen de avocadosaus.
Eet smakelijk!

Sanne

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Gepofte zoete aardappel
next
Wraps krokante kip en coleslaw
previous
Gepofte zoete aardappel
next
Wraps krokante kip en coleslaw

Add Your Comment