0 0
Oreo Monchoutaart (no bake)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Voor de bodem
200 gram Oreo koekjes
75 gram Roomboter
Voor de vulling
400 gram Mon Chou
100 gram Suiker
150 gram Oreo koekjes
500 ml Slagroom

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Oreo Monchoutaart (no bake)

Met maar 5 ingrediënten en zonder te bakken maak je zelf deze Oreo monchoutaart!

  • Serves 10
  • Easy

Ingredients

  • Voor de bodem

  • Voor de vulling

Directions

Share

Laat alles vallen waar je mee bezig was. Haal 5 (!) ingrediënten in huis, en maak deze te gekke, zalige Oreo monchoutaart zonder dat je hem hoeft te bakken. Los van het feit dat hij echt verrukkelijk is en je er iedereen een plezier mee doet, inclusief jezelf, is het ook nog eens heel makkelijk en snel te maken. Hij heeft wel een paar uur nodig om op te stijven. Dus maak hem het liefst een dag vantevoren zodat je hij een hele nacht in de koelkast kan staan. 

Iedereen vond hem zalig aan wie ik hem serveerde, de kids waren er ook dol op. Ik had als versiering, en omdat het er gewoon nog lekkerder van werd (en ook een beetje voor de foto), wat chocoladesaus eroverheen gegoten. Gewoon kant en klare chocoladesaus dus je hoeft niet ook nog eens saus te gaan maken. 

oreo monchou taart 2

 

Meer redenen om zelf deze Oreo monchoutaart te maken kan ik je niet geven. Wel het recept natuurlijk en die vind je bovenaan de pagina (klik op + bij mobiele versie) en onderaan vind je de stappenbeschrijving. 

Eet smakelijk alvast! 

Steps

1
Done

BODEM

Knip een bakpapiertje tot een rondje voor een springvorm van ca. 22 cm en bekleed hiermee de bodem.
Hak 200 gram Oreo koekjes fijn samen met 75 gram zachte roomboter.
Verdeel dit over de bodem en zet dit in de koelkast terwijl je de vulling maakt.

2
Done

VULLING

Klop 500 ml slagroom stijf.
Roer 400 gram monchou met 100 gram suiker een lepel door elkaar.
Maal 150 gram Oreo koekjes fijn.
Schep de slagroom door de monchou en meng hier de fijngemalen koekjes doorheen.
Giet de vulling op de bodem en verspreid evenredig. Verdeel hier wat gebroken Oreo koekjes op als versiering.
Zet minimaal 4 uur in de koelkast maar het liefst een hele nacht om op te stijven.
Versier eventueel met wat chocoladesaus bij het serveren.
Eet smakelijk!

Sanne

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Biefstukrolletjes van de BBQ
next
Kruidenboter met maar 2 ingrediënten
previous
Biefstukrolletjes van de BBQ
next
Kruidenboter met maar 2 ingrediënten

Add Your Comment