0 0
Italiaanse kip wraps

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 stuks Grote wraps
500 gram Kipfilet
1 eetlepel Italiaanse kruiden
2 eetlepels Olijfolie
2 stuks Avocado
2 stuks Tomaat
1 bol Mozzarella
1 krop Romain sla
50 gram Toastbrood knoflook bv van Haust
Voor de dressing
100 ml Olijfolie
20 ml Witte wijn azijn
2 eetlepels Honing
50 gram Parmezaanse kaas
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel Gedroogde oregano
1/2 theelepel Zout
1/2 theelepel Zwarte peper

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Italiaanse kip wraps

Een snelle simpele maaltijd voor het hele gezin! Deze Italiaanse kip wraps vallen bij iedereen in de smaak.

  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

  • Voor de dressing

Directions

Share

Met wraps zit je bij de meeste mensen wel goed. Zo ook hier bij mijn gezin. We worden allemaal blij van wraps en je kan er zo lekker mee variëren. Er staan al zoveel lekkere wrap recepten op mijn blog en die blijven er bijkomen want ik vind het heerlijk om ermee te experimenteren. Ook een voordeel dat het bijna altijd wel snel klaar is. Deze Italiaanse kip wraps heb je dan ook binnen een half uur op tafel!

Je maakt de dressing lekker zelf maar als je echt haast hebt kan je die natuurlijk ook kant en klaar kopen. Je hoeft eigenlijk alleen de kip te bereiden en ook daar maken we het onszelf makkelijk mee. Die kruid je met een lekkere Italiaanse kruidenmix en wat olijfolie en dan hoeft hij nog maar 10-15 minuten in de oven. De rest even snijden en beleggen maar. 

Wil je zelf deze heerlijke Italiaanse kip wraps maken? De volledige ingrediëntenlijst vind je bovenaan de pagina (klik op + bij mobiele versie) en hieronder vind je de stappenbeschrijving. 

Eet smakelijk alvast!

Italiaanse kip wraps 2

Steps

1
Done

KIPFILET

Snij 500 gram kipfilet in blokjes en kruid met 1 eetlepel Italiaanse kruiden en 2 eetlepels olijfolie. Doe in een ovenschaal en verwarm de oven voor op 200 graden.
Bak de stukjes kipfilet ca. 10-15 minuten gaar in de oven.

2
Done

DRESSING

Mix 100 ml olijfolie met 20 ml witte wijn azijn, 50 gram Parmezaanse kaas, 1 theelepel knoflookpoeder, 1 theelepel oregano, 2 eetlepels honing, 1/2 theelepel zout en een 1/2 theelepel peper. Mix in een hakmolen tot een gladde saus.

3
Done

ENTOURAGE

Snij een bol mozzarella in plakjes, 2 tomaten en 2 avocado's in plakjes.
Snij de romaine sla fijn en verkruimel ca. 50 gram knoflook toastbrood in grove stukken voor croutons.
Beleg 4 grote wraps met de sla, tomaat en avocado. Leg hier de kipfilet op en daarop de mozzarella. Giet over elke wrap een beetje dressing en verdeel het verkruimelde toastbrood.
Wrap it up! Eet smakelijk..

Sanne

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Speksaté!
next
Snelle makkelijke currysoep (met kip en noedels)
previous
Speksaté!
next
Snelle makkelijke currysoep (met kip en noedels)

Add Your Comment