1 1
Brownies en Blondies – twee basisrecepten

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Brownies
150 gram Pure Chocolade
150 ml Zonnebloemolie
200 gram Lichtbruine basterdsuiker
2 stuks Eieren
75 gram Zelfrijzend bakmeel
4 eetlepels Cacao
1 theelepel Vanille extract
Blondies
150 gram Roomboter
300 gram Lichtbruine basterdsuiker
2 stuks Eieren
300 gram Zelfrijzend bakmeel
100 gram Witte chocolade
50 gram Pecannoten

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Brownies en Blondies – twee basisrecepten

Brownies en blondies die je heel eenvoudig zelf maakt met deze basisrecepten!

  • Easy

Ingredients

  • Brownies

  • Blondies

Directions

Share

Brownies en Blondies zijn heel eenvoudig zelf te maken en wie houdt er nu niet van die heerlijke smeuïge zachte chocolade koeken. De brownies zijn met gesmolten pure chocolade en de blondies met stukjes witte chocolade en pecannoten. Halleluja. Echt zo lekker! Met de blondies heb ik een nieuwe favoriet baksel want oh my, ik kan er echt niet vanaf blijven. En zo easy om te maken. 

 

 

brownie en blondie 2

 

Van deze recepten kan je ongeveer 12 grote vierkantjes snijden. En geloof me het is een machtige hap dus kleiner snijden is ook geen probleem. 

Wil je zelf deze heerlijke brownies of blondies maken, de volledige ingrediëntenlijst vind je bovenaan de pagina bij de mobiele versie (klik op +), bij de desktop versie vind je hem aan de zijkant. Onderaan de pagina vind je de bereidingswijze. 

Eet smakelijk alvast! 

Steps

1
Done

BROWNIES

Smelt 150 gram pure chocolade au bain marie.
Mix 150 gram lichtbruine basterdsuiker met 150 ml zonnebloemolie, 2 eieren en 1 theelepel vanille extract.
Voeg de gesmolten chocolade toe.
Meng 75 gram zelfrijzend bakmeel met 4 eetlepels cacao en schep dit met een spatel door het beslag.
Bekleed een lage vierkante brownie bakvorm met bakpapier en vul deze met het beslag.
Verwarm de oven voor op 180 graden en bak de brownie ca. 25 minuten.

2
Done

BLONDIES

Mix 150 gram roomboter met 300 gram lichtbruine basterdsuiker.
Voeg 2 eieren toe en 1 theelepel vanille extract.
Schep 300 gram zelfrijzend bakmeel met een spatel door het beslag.
Snij 100 gram witte chocolade in blokjes en 50 gram pecannoten in stukjes en schep deze ook door het beslag.
Bekleed een lage brownie bakvorm met bakpapier en vul deze met het beslag.
Verwarm de oven voor op 180 graden en bak ca. 35-40 minuten.

Sanne

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Drie snelle dressings voor over je salade
next
Biefstukrolletjes van de BBQ
previous
Drie snelle dressings voor over je salade
next
Biefstukrolletjes van de BBQ

Add Your Comment