Krokante Kippenpoten uit de oven!

Hoe je de lekkerste krokante kippenpoten maakt? Dat vertel ik je vandaag!
Er is niks lekkerders dan een hap te nemen van een lekkere kippenpoot met een krokant velletje en een sappige binnenkant. Echt zalig!
En stiekem koop je de lekkerste kippenpoten bij de Lidl (vind ik), gewoon die grote die je ook voor de kippensoep gebruikt.
Kruid ze met Verstegen kipkruiden en spuit er wat vloeibare boter overheen (ik gebruik Becel vlees en jus), gewoon een paar keer flink knijpen. Gebruik een ovenschaal met anti aanbaklaag (dus geen glazen of stenen), dan worden ze extra krokant.
En dan gaan ze ca. 45 -60 minuten in de oven op 200 graden en dan hoef je er niks meer aan te doen. Alleen opeten!
Ze zijn niet heel erg low kcal als je het velletje opeet (wat gewoon het lekkerst is) maar voor heel af en toe, en lekker in het weekend kan dat natuurlijk prima!
Eet smakelijk!
(oja, geen gesponsord artikel trouwens 😉 )
nou, het wonder is geschied: voor het eerst in mijn leven kippenpoot met krokant vel. Mijn eeuwige dank voor je tip. Zou ik werkelijk nooit aan gedacht hebben.
Groetjes.